Cum alegem cel mai bun aparat de tuns ?

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Crăciunului.  Câteva zile până când toți cei dragi nouă se vor aduna în jurul mesei bogate și a bradului frumos decorat să își împartă cadouri. Obiceiul acesta atât de frumos ne poate pune deseori în încurcătură. Alegerea unui cadou potrivit dar și util se poate dovedi a fi o sarcină destul de dificilă în special alegerea unui cadou pentru bărbații din viața noastră. Bărbatii sunt ființe practice, așa că vor aprecia un cadou practic. Un aparat de tuns reprezintă un cadou mai mult decât potrivit. Poate fi un cadou extrem de util și în același timp nu foarte scump.

Folosirea unui aparat de tuns este destul de simplă. Trebuie doar să potrivești lamele la înălțimea pe care ți-o dorești și apoi să îți treci mașina prin păr. Majoritatea aparatelor de tuns vin la pachet cu diferite tipuri de lame care se ajustează în funcție de frizura dorită.

Cum alegem cel mai bun aparat de tuns ?

masina-de-tuns-profesionala-moser-profiline-primat-1230-titan

Pe piață există o varietate de modele dar pentru a alege  cel mai bun aparat de tuns care să realizeze un echilibru perfect între ușurința în utilizare , precizie și eficiență trebuie să fii atent la următoarele aspecte :

  •     Ușurința în utilizare

Designul unei mașini bune de tuns trebuie să fie ergonomic , să îți ofere o prindere ușoară în mână , să o manevrezi fără riscul de a o scăpa , să fie ușor de folosit și la spate, pentru a efectua operațiunea ușor , repede și precis . Capetele de tăiere și accesoriile trebuie să se poată schimba ușor.

  •   Reglajele

Unul dintre avantajele folosirii unui aparat de tuns părul este faptul că poți să alegi și să controlezi exact dimensiunea pe care vrei să o tai. Este important să ai cât mai multe trepte de reglare a preciziei de tăiere.

  •       Accesoriile

Majoritatea aparatelor vin cu numeroase accesorii adică cu diverse capete de schimb : pentru a tăia părul din nas, pentru a ajusta perciunii precum și capete cu lame de diverse mărimi .

Unele modele pot include pieptene,foarfecă, geantă sau husă pentru trasport.

  •     Alimentarea

Aceasta se poate face cu fir la priza de 220 sau se poate cu baterii reîncărcabile sau acumulator. În ultimul caz trebuie să verifici autonomia de funcționare și timpul necesar pentru o încărcare completă.

  •      Alte caracteristici

Este foarte important să poți igeniza aparatul sub jet de apa. Lamele vin în contact direct cu părul și trebuie să fie din materiale de calitate cum ar fi oțelul inoxidabil și titanul pentru a proteja firul de păr și pentru a nu rugini. Aceste produse au în general o garanție minima de 24 de luni .

Având în vedere aceste aspecte recomand aceste aparate de tuns de la Total Pro Beauty ideale pentru ajustari fine, contur sau detalii la preţuri foarte accesibile .

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *